Hotel Restaurant Op de Beek in het pittoreske Schin op Geul aanbieding

Schin op Geul - Limburg - Nederland

Hotel Restaurant Op De Beek in Schin op Geul, Limburg

3 sterren Hotel Restaurant op de Beek ligt in het Limburgse dorpje Schin op Geul. Hier vind je de perfecte mix van rust en natuur en bruisende steden zoals Valkenburg, Maastricht, Aken en Luik. Het vormt de ideale basis voor prachtige fiets- en wandelroutes door het Limburgse heuvellandschap.

7,1 op Zoover

3 sterren Hotel Restaurant Op De Beek wordt op Zoover beoordeeld met een 7,1. Gasten roemen onder andere de prima prijs-kwaliteitsverhouding, het uitgebreide ontbijt en het vriendelijke personeel.

Uitzicht op het Limburgse heuvellandschap

Ligging

Het hotel ligt in Schin op Geul, in Zuid-Limburg. In het dorpje zelf vind je de Sint Mauritiuskerk. In deze kerk bevinden zich de relieken van Sint-Cornelius, de 21e paus van de katholieke kerk. Het is sinds 1859 dan ook een bedevaartsoord voor katholieken.

Op 10 minuten afstand van Schin op Geul ligt Valkenburg. Deze stad is dankzij zijn historische stadskern, vele horecagelegenheden, het omliggende heuvelland en een groot aantal toeristische attracties al jarenlang een toeristentrekpleister.

Uitzicht op de ruïne van een kasteel in Valkenburg, Limburg

Zo vind je hier onder andere de ruïne van kasteel Valkenburg (de enige hoogteburcht in Nederland), kasteel Den Halder, een deel van de middeleeuwse stadsmuur en de twee stadspoorten Berkelpoort en Grendelpoort.

Of breng een bezoek aan attractiepark De Valkenier of Sprookjesbos Valkenburg.

Iets verder van het hotel, op 20 minuten afstand, ligt de al eveneens typisch Zuid-Limburgse stad Maastricht. Hier kun je heerlijk bourgondisch eten, fantastisch winkelen of een van de vele kerken of musea bezoeken.

Maar ook het Duitse Aken en het Belgische Luik zijn heel goed bereikbaar vanuit het hotel, net als de indrukwekkende natuur van de Eifel en de Ardennen.

Verzorging

Je kunt bij Hotel Restaurant Op de Beek verblijven op basis van logies met ontbijt of halfpension. Bij halfpension krijg je naast een uitgebreid ontbijtbuffet een keuzediner van 3 gangen en word je ontvangen met een welkomstdrankje. Als je dat wilt, kan je ontbijt bezorgd worden op je kamer.

Restaurant van Hotel Restaurant Op De Beek in Schin op Geul, Limburg

Eten en drinken

Het hotel heeft een eigen stijlvol à-la-carte-restaurant, waar je terechtkunt voor verrassende gerechten die met verse seizoensproducten bereid worden.

Gratis parkeerterrein

Je kunt je auto gratis parkeren op het parkeerterrein met de auto. Kom je met de trein? Dan kun je in overleg van het station afgehaald worden.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Restaurant Op De Beek in Schin op Geul, Limburg

In je hotelkamer vind je naast een heerlijk bed een telefoon, gratis wifi, een televisie, een zitje, een bureau en een badkamer met douche en toilet.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Hotel Restaurant Op De Beek

7,1