Hotel Pasarela aanbieding

Sevilla - Andalusië - Spanje

Plaza de Espana in Sevilla, Spanje

Sevilla is een gigantisch openluchtmuseum! Het heeft de grootste kathedraal ter wereld, Moorse paleizen, de passievolle Flamenco en nog veel meer.

Sevilla is dé perfecte bestemming voor een stedentrip: de stad bezichtigen wissel je af met tapas eten op een zonovergoten terras en dat spoel je natuurlijk weg met de nodige vino. Heerlijk!

Je bezoekt deze stad nu al voor de bodemprijs van 109 euro.

Ligging van Hotel Pasarela

Hotel Pasarela is een 4 sterren hotel met een gunstige ligging in Sevilla. Het ligt op slechts 550 meter van het Parque Maria Luisa en op 750 meter van één van de bekendste plein van de stad: het Plaza de España.

Bezienswaardigheden in Sevilla

Sevilla is echt een prachtige stad en ik raad iedereen aan om er naartoe te gaan, zeker nu het zo goedkoop is! De stad staat bol van de cultuur, historie en heeft het typische Spaanse temperament. Daarom is de flamenco, de wereldberoemde Spaanse dans, hier ook zo populair!

Er zijn in de stad verschillende Tablao Flamenco te vinden. In deze gelegenheden kun je genieten van een drankje of een diner en ondertussen wordt er een geweldige Flamenco show opgevoerd. De show staat bol van de passie en is zeker iets dat je een keer moet hebben meegemaakt.

Omdat Sevilla zo zuidelijk ligt is het een stad die je het hele jaar door kunt bezoeken. Ook in de herfst of in de winter is het in Sevilla prima toeven.

Eigenlijk kun je Sevilla niet bezoeken zonder de Flamenco te hebben gezien! Flamenco shows kun je online boeken (zoek maar eens op flamenco Sevilla) of via het hotel waar je verblijft.

De mooiste bezienswaardigheid van Sevilla vind ik het Real Alcázar. Dit is het prachtige koninklijk paleis van Sevilla.  Het is het oudste koninklijke paleis dat nog in gebruik is en het is hét toonbeeld van de Mudéjar bouwstijl.

Real Alcázar in Sevilla, Spanje
Details van het Real Alcázar

De Mudéjar-architectuur is een door christenen ontwikkelde bouwstijl die erg leunde op de voorgaande Moorse cultuur. Sevilla is namelijk lange tijd door de Moren veroverd geweest en daarvan vindt je door de hele stad nog sporen.

Andere niet te missen bezienswaardigheden in Sevilla zijn onder andere de Maria de la Sede kathedraal die de grootste gotische kathedraal ter wereld is. Daarnaast moet je zeker een bezoekje brengen aan het Plaza de España, de Alameda de Hércules, de stadsmuren, Plaza de Toros en de oude tabaksfabriek. Naast deze bezienswaardigheden zijn er nog talloze kerken en musea. Sevilla is bijna een openluchtmuseum en er is ontzettend veel te zien.

Hoog tijd dat je deze mooie stad gaat ontdekken!

Over Hotel Pasarela

Je overnacht in hotel Pasarela. Dit is een 4 sterren hotel in het centrum van de stad. Het hotel kijkt uit op het Parque María Luisa en op het bekende Plaza de España. Alle bekende bezienswaardigheden liggen binnen 15 minuten wandelen. Je zit dus overal dichtbij!

Je verblijft in een ruime kamer die in typische Sevillaanse stijl is ingericht. Fijn om in stijl te overnachten! Je kamer beschikt over een telefoon, televisie, kluisje en airco. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een föhn. Overal in het hotel kun je gebruik maken van gratis wifi.

Het hotel is in de lokale, Sevillaanse, stijl ingericht. Elke ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijt in de eetzaal.

Onbijtzaal van Hotel Pasarela in Sevilla, Spanje

Hotelkamer

Je verblijft in een nette en comfortabele kamer. De kamer is voorzien van een telefoon, televisie, kluisje en airco.

De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een föhn. In het hotel en op je hotelkamer maak je gratis gebruik van wifi.

Hotelkamer van Hotel Pasarela in Sevilla, Spanje
Parque Maria Luisa in Sevilla, Spanje
Koetsen en vrouwen in Flamenco kleding in Sevilla, Spanje