Hotel Oelen Bad Bentheim – ideale uitvalsbasis voor trips rondom Bad Bentheim aanbieding

Bad Bentheim - Nedersaksen - Duitsland

Hotel Oelen Bad Bentheim in Bad Bentheim, Duitsland

Vlak over de grens bij Oldenzaal vind je in het historische Duitse kuuroord Bad Bentheim 3 sterrenhotel Hotel Oelen. Dit is de ideale uitvalsbasis voor tripjes in de omgeving. Zo loop je in slechts 10 minuten naar het eeuwenoude kasteel Burg Bentheim.

Maar ook fietsen en wandelen in de bossen van het Vechtdal behoort tot de mogelijkheden. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar het is ook mogelijk om een fiets te huren bij het hotel. Pak je koffer maar in voor een heerlijke vakantie!

8,0 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel Oelen Bad Bentheim krijgt een 8 op Zoover, vanwege de ligging, het vriendelijke personeel en de nette, schone kamers.

Ligging

Hotel Oelen ligt in Bad Bentheim in Duitsland. Dit is een modern kuuroord met thermen en zwembaden waar je heerlijk tot rust kunt komen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Bentheimer Mineral Therme, met maar liefst 3.000 m2 aan sauna- en zwemplezier. Vooral in de winter is dit een heerlijke plek om je terug te trekken. Waar het buiten koud is, en misschien wel vriest, is de temperatuur van het water nog steeds 29 graden. Wil je wat meer actie? Ga dan naar BadePark Bentheim: een fantastisch zwemparadijs met de mooiste glijbanen.

De omgeving rondom Hotel Oelen is ook erg geschikt om per fiets te verkennen. Al fietsend kom je langs verlaten moeraslandschappen, reusachtige bomen en het pittoreske dorpje Gildehaus, waar veel Nederlanders wonen.

Ook de moeite waard is het Zandsteenmuseum, dat geheel in het teken staat van grote blokken zandsteen. Deze worden ook wel ‘Bentheimer Gold’ genoemd. Dit zandsteen is 125 miljoen jaar geleden ontstaan als afzetting uit een zee. Je vindt het museum aan de voet van de Burcht Bentheim in het Schlosspark aan de Funkenstiege.

Panorama van de binnenplaats van het Kasteel Bentheim in Duitsland

Ook een bezoek aan Burg Bentheim mag niet ontbreken op je lijstje. Deze burcht is voor Nedersaksen wat Versailles is voor Frankrijk. Het werd in de 11e eeuw al bewoond. Binnen de dikke zandstenen muren vind je een compleet dorp.

In het centrum van Bad Bentheim vind je allerlei unieke winkeltjes en kleine winkeltjes waar je prettig kunt winkelen.

Verzorging

Je verblijft in het hotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Restaurant van Hotel Oelen Bad Bentheim in Bad Bentheim, Duitsland

Eten en drinken

‘s Ochtends kun je in de brasserie/lounge van het hotel terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Maar ook de rest van de dag kun je hier in een prettige sfeer genieten van diverse, op de mediterraanse keuken, geïnspireerde gerechten en dranken.

Overige faciliteiten

Je kunt je auto gratis parkeren bij het hotel. Ook je huisdier is – op aanvraag – welkom.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Oelen Bad Bentheim in Bad Bentheim, Duitsland

Je gezellige hotelkamer bij Hotel Oelen is voorzien van een comfortabel bed, draadloos internet, kabeltelevisie, radio, een telefoon en een badkamer met douche en toilet.