Hotel Graaf Bernstorff aanbieding

Schiermonnikoog - Schiermonnikoog - Nederland

Duinen op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een heerlijk eiland waar je prachtig kunt wandelen en fietsen. Verblijf hier in het fijne Hotel Graaf Bernstorff en geniet van ontbijt en diner.

Hotel Graaf Bernstorff: 7,8 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren hotel Graaf Bernstorff. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8.

Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog heeft slechts 930 inwoners en daarmee is het de kleinste gemeente van Nederland. Het is een rustig eiland met slechts 1 dorpje. De rest van het eiland wordt ingenomen door het Nationaal Park Schiermonnikoog.

Op het eiland kun je prachtige wandelingen maken en fijn fietsen. Maak een strandwandeling en geniet van de zilte zeelucht! Aan het einde van de dag kun je genieten van een heerlijk diner in een van de gezellige restaurantjes. Tussendoor kun je opwarmen in een van de cafeetjes met een warme chocolademelk. Wat een fijn vooruitzicht!

Restaurant van Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog

Hotel Graaf Bernstorff

Dit fijne 4 sterren hotel ligt in het hart van de beschermde dorpskern. Het is de ideale plek om het eiland te ontdekken.

Het hotel beschikt over een restaurant en over een verwarmd terras, waar je ook in de winter heerlijk buiten kunt zitten.

Hotelkamer

Woonkamer van Hotel Graaf Bernstorff op Schiermonnikoog

Je hotelkamer is netjes en ruim ingericht. De kamer beschikt over luxe boxspringbedden, een televisie, zithoekje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer heeft een ligbed en/of een douche, een wastafel en een toilet.