Hotel am Hafen aanbieding

Cochem - Rijnland-Palts - Duitsland

Hotel am Hafen in Cochem, Rijnland-Palts, Duitsland

Op een rustige locatie in het centrum van het gezellige Cochem in Duitsland vind je 3 sterrenhotel Hotel am Hafen. Dit is de uitvalsbasis voor leuke uitstapjes in Cochem en omstreken. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling in het charmante centrum door leuke steegjes en langs mooi gekleurde vakwerkhuizen.

Verder mag je de beroemde Rijksburcht van Cochem natuurlijk niet overslaan. Voor zover dat al mogelijk is, want vanaf het hotel zie je hem al liggen. Maar je kunt ook een ontspannen vaartochtje over de Moezel maken.

7,8 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel am Hafen krijgt een 7,8 op Zoover vanwege de prachtige locatie, het vriendelijke personeel en het uitstekende ontbijt.

Ligging van hotel Am Hafen

Cochem aan de Moezel in Duitsland

Hotel am Hafen ligt in het centrum van het Duitse stadje Cochem. Je hebt vanaf het hotel dan ook een prachtig uitzicht over zowel de rivier de Moezel, de boten in de haven en aan de kade, de Rijksburcht aan de overkant van het water, als de skyline van de stad.

Rivier de Moezel in Duitsland

Wat je echt niet mag missen, is een boottochtje over de Moezel. De beboste oevers en steile wijnbergen zijn vanaf het water nóg mooier.

Verder staat Cochem natuurlijk bekend om de vroeg 12e-eeuwse Rijksburcht, vanaf waar je mijlenver over de omgeving kunt uitkijken. De burcht werd in de 17e eeuw verwoest door de Fransen en vervolgens in neogotische stijl herbouwd. Tegenwoordig is er een museum gevestigd en kun je tussen maart en november een rondleiding volgen.

Maar ook Cochem zelf is de moeite van een bezoek waard. Het heeft bijvoorbeeld een prachtig historisch marktplein, waaraan het eveneens prachtige barokke stadhuis gelegen is. Voor het stadhuis vind je de fontein Martinsbrunnen. Verder staan aan het marktplein vakwerkhuizen waarin op de begane grond winkels gevestigd zijn.

Verzorging

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijt dat aan tafel geserveerd wordt.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel am Hafen in Cochem, Rijnland-Palts, Duitsland

Er is in het hotel een gezellig en stijlvol restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk driegangendiner met een wijntje uit de streek erbij. Bij mooi weer is het buitenterras geopend, met uitzicht op de Moezel en de Rijksburcht van Cochem aan de overkant.

Faciliteiten

Er is een speciale stalling voor fietsen en motorrijwielen. Ook is het mogelijk om je e-bike op te laten. Verder is er gratis parkeergelegenheid en gratis wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel am Hafen in Cochem, Rijnland-Palts, Duitsland

Je hotelkamer heeft gescheiden bedden of een tweepersoonsbed, telefoon, televisie, een kluisje, gratis draadloos internet en een badkamer met toilet, föhn en een bad of douche. Hoewel er enkele kamers op de begane grond zijn, zijn er helaas geen speciale kamers voor mindervaliden.