In hartje hoogseizoen een Fly Drive Canada vanaf Toronto 479 euro aanbieding

Canada

Waterfowl lake in Canada

Altijd al naar het prachtige Canada gewild? Nu is je kans! Voor maar 479 euro boek jij een Fly Drive naar Toronto, de grootste stad van Canada.

Je vliegt op zaterdag 16 juli met Tuifly vanaf Schiphol naar Toronto. Je vertrekt om 19.00 uur en komt al om 22.00 uur dezelfde avond aan in Toronto! Het tijdsverschil is 6 uur met Nederland.

Voor slechts 10 euro meer krijg je dezelfde reis, maar kun je op zaterdag 23 juli of 30 juli naar Canada. Genoeg keuze dus!

Deze aanbieding geldt voor een verblijf van 9 dagen. Je kunt er ook voor kiezen om langer te blijven en een grote rondreis door Canada en eventueel de Verenigde Staten te maken. Je kunt zelf kiezen hoe lang je wilt blijven, met een maximum van 23 dagen.

Je huurauto

Op het vliegveld van Toronto staat een prachtige huurauto voor je klaar. Je huurt een middenklasse auto en krijgt daar een gratis tank benzine bij. Daarnaast heb je het meest uitgebreide verzekeringspakket bij de huurauto die je kunt krijgen, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Ook mogen er 2 personen rijden, je kunt dus met elkaar afwisselen. Sowieso is autorijden in Canada geweldig! Je rijdt door de indrukwekkende natuur over de mooie wegen. Kijk wel uit dat je onderweg geen beer aanrijdt! 😉

Vanuit Toronto ligt de wereld voor je open en kun je alle kanten op. Bij deze reis is de accommodatie niet inbegrepen. Je kunt dus de rondreis maken die jij wilt. Van te voren of onderweg kun je hotels of motels boeken.

Moraine Lake in Canada
De natuur in Canada zal je betoveren