Goedkope vliegtickets naar Sint Maarten: voor slechts 449 euro tropisch genieten!

Strand met bomen en boten op Sint Maarten

Sint Maarten kun je nu heel voordelig bezoeken: voor slechts 449 euro vlieg je heen en weer terug naar dit eiland in de Caraïbische Zee. Je hebt fijne vluchttijden: je vliegt om 12.55 uur heen vanaf Amsterdam Schiphol en komt om 16.35 uur aan op Sint Maarten. Op Sint Maarten is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Je vliegt met TUIfly in de splinternieuwe Dreamliner van Boeing. Met dit vliegtuig kom je uitgerust aan op je bestemming! Terug vlieg je aan het einde van de middag om 17.05 uur en kom je de volgende dag om 12.10 uur weer aan op Schiphol.

De actieprijs van 449 euro geldt voor verschillende data en voor verschillende verblijfsduren. Genoeg keuze dus om jouw droomvakantie te plannen.

Bijzonder vliegveld

Je landt op het Princess Juliana International Airport. Dit vliegveld ligt direct aan het strand en er kunnen grote Boeing 747 vliegtuigen landen. Een indrukwekkend gezicht als je dan net op het strand ligt. Wees er wel op voorbereid dat je wordt gezandstraald door de wind uit de motoren van het vliegtuig!

Overnachten op Sint Maarten

Een hotel, appartement of villa kun je los boeken. Je hebt al een appartement vanaf 370 euro voor 8 dagen. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt: van een bed op een slaapzaal in een hostel tot een villa voor tien personen met meerdere privézwembaden… Alles is mogelijk!

Over Sint Maarten

Sint Maarten heeft een oppervlakte van 87 vierkante kilometer in totaal. Het eiland is onderverdeeld in een Frans gedeelte wat ook wel Saint Martin genoemd wordt (53 vierkante kilometer) en een Nederlands gedeelte (34 vierkante kilometer). Je kunt vrij reizen tussen beide gedeelte van het eiland.

Op het eiland zijn maar liefst 8 verschillende soorten vleermuizen gevonden. Ik wist niet eens dat er zoveel soorten waren! De echte vleermuisliefhebber kan op Sint Maarten zijn geluk niet op! 😀