Gerlos Alpine Estate aanbieding

Gerlos - Tirol - Oostenrijk

Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

Geniet van een 8-daagse trip naar Tirol voor het scherpe tarief van €339. Inbegrepen is een accommodatie in 5 sterren Gerlos Alpine Estate.

Ga naar de aanbieding

Wil je genieten van de sublieme schoonheid van het Zillertal en geen concessies doen op het gebied van luxe? Verblijf dan in 5 sterren Gerlos Alpine Estate!

Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

8,8 op Zoover

Je verblijft in 5 sterren Gerlos Alpine Estate in het Zillertal in Oostenrijk. Dit resort in Oostenrijk wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,8.

Ligging

Klimmen van Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

Het resort heeft een schitterende ligging in Tirol in Oostenrijk op ongeveer 950 kilometer van Utrecht in Nederland. Het centrum van Gerlos vind je op circa 900 meter en hier kun je uitstekend uit eten, winkelen en boodschappen doen. In de omgeving kun je wandelen, fietsen en in de wintermaanden natuurlijk skiën en andere wintersporten beoefenen.

Begeleide wandelingen

Wandelen van Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

Speciaal voor gasten van de reisorganisatie is er een Nederlandstalige activiteitenbegeleider aanwezig van 21 juni tot en met 18 september. Hij is elke zondag aanwezig en organiseert twee keer per week een wandeling en een keer per week een mountainbiketocht.

Appartement

Appartement van Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

Je hebt keuze uit diverse appartementen. De kleinste heeft ruimte voor 4 personen en de grootste heeft ruimte voor maximaal 12 personen. Kijk voor een uitgebreide beschrijving van alle appartementen op de website van de reisaanbieder.

Keuken van Gerlos Alpine Estate in Gerlos, Oostenrijk

Alle appartementen zijn ruim en netjes ingericht en beschikken over onder andere gratis wifi, televisie, volledig ingerichte keuken, meerdere badkamers en slaapkamers en een terras met een zitje.

p.p. v.a.
339,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

Gerlos Alpine Estate

8,5
  • 8 dagen
  • Logies
  • Eigen vervoer
  • 2 personen
  • Aug 2024

Meer aanbiedingen bij: