Genieten van Rome, maar verblijven in de natuur voor slechts 176 euro in augustus aanbieding

Rome - Latium - Italië

Zwembad van Flaminio Village in Rome, Italië

Rome wordt niet voor niets de eeuwige stad genoemd! Ontdek het prachtige Rome nu en combineer je vakantie met ontspanning in een groene omgeving voor slechts 176 euro.

Je verblijft in Flaminio Village, een bungalow complex bij het natuurpark Vejo.

Flaminio Village beschikt over een buitenzwembad, een kinderbad en een zonneterras met ligbedjes en parasols. Heerlijk om even een dagje te ontspannen als je de dag daarvoor de hele dag door het prachtige Rome hebt gewandeld.

Ligging

De bekende Spaanse Trappen liggen op ongeveer 5 kilometer en de wereldberoemde Trevifontein ligt op ongeveer 6 kilometer van Flaminio Village. Je reist makkelijk naar het centrum van Rome met het openbaar vervoer, met de taxi of met een van de fietsen die je kunt huren.

De bushalte ligt bij de ingang van het bungalowpark en ook het treinstation, dat een direct verbinding met Rome heeft, ligt op loopafstand.

Tegenover de ingang van het complex is een winkelcentrum waar je boodschappen kunt doen.

Bungalow

Je bungalow is netjes en licht ingericht. Het is van alle gemakken voorzien. Er is airco (geen overbodige luxe in de Italiaanse warmte), een koelkast en een badkamer met douche en toilet. Sommige bungalows beschikken over een keukentje.