Eemshotel aanbieding

Delfzijl - Groningen - Nederland

Eemshotel in Delfzijl, Groningen, Nederland

Wil je een keer op een bijzondere plek slapen? Dan mag je 3 sterrenhotel Eemshotel in Delfzijl niet missen. Dit hotel staat namelijk op palen in de Dollard, waardoor je hoog en droog slaapt en een prachtig uitzicht hebt over de Waddenzee, de Dollard en de monding van de Eems. Dat is nog eens wakker worden!

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg aan de Noord-Groningse kust. Maar ook een bezoek aan het Duitse Waddengebied behoort tot de mogelijkheden.

7 op Zoover

3 sterrenhotel Eemshotel krijgt een 7 op Zoover, vanwege de bijzondere locatie, de vriendelijkheid van het personeel en het heerlijke eten.

Ligging van Eemshotel in Delfzijl, Groningen, Nederland

Ligging

Lente, zomer, herfst, winter: aan de Noord-Groningse kust kun je het hele jaar door uit waaien. Neem wel je wandelschoenen mee, want je zult heel wat kilometers afleggen over de dijken.

Breng ook zeker een bezoek aan Delfzijl. Hier vind je vele winkeltjes en restaurantjes waar je je uitstekend kunt vermaken. Interessante bezienswaardigheden zijn de Grote en Kleine Waterpoort en de molen Adam, die momenteel gebruikt wordt als expositieruimte. Ook vind je in de stad een monument voor de Groningse zanger Ede Staal, die in Delfzijl overleden is.

Of ga naar het Duitse Emden, de grootste stad in Oost-Friesland. De stad heeft nogal een levendige geschiedenis, waar door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog helaas nog weinig van te zien is. Gelukkig vind je rondom de Ratsdelft, de oude binnenhaven, nog steeds indrukwekkende gebouwen als het stadhuis, de havenpoort en enkele musea.

Verzorging

Je verblijft bij het Eemshotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Ontbijtbuffet van Eemshotel in Delfzijl, Groningen, Nederland

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een restaurant waar je onder het genot van een panoramisch uitzicht over het water kunt genieten van een heerlijke lunch of diner, die bereid zijn met dagverse producten.

Faciliteiten

Het hotel is met het vasteland verbonden door een overdekte loopbrug en is voorzien van een lift. Hierdoor is het goed toegankelijk voor mindervaliden. Verder is er gratis parkeergelegenheid voor je auto en kun je een eventuele fiets veilig in de overdekte fietsenstalling parkeren. Je kunt je eigen fiets meenemen of een (elektrische) fiets huren. Ook je trouwe viervoeter mag tegen een geringe vergoeding gewoon mee.

Sauna

Het hotel beschikt over een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag wandelen over de dijken.

Hotelkamer

Hotelkamer van Eemshotel in Delfzijl, Groningen, Nederland

Je slaapt in een een- of tweepersoonskamer die is voorzien van een bad met een toilet, bad of douche. Verder vind je er een televisie, een werkhoek en een gezellig zitje. Er zijn ook enkele kamers voor mindervaliden. 12 van de 20 kamers hebben uitzicht op zee.