dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim aanbieding

Bad Bentheim - Nedersaksen - Duitsland

dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim in Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Op 400 meter van het centrum vind je in kuuroord Bad Bentheim 3 sterrenhotel ds Hotel en Restaurant Bad Bentheim. Het personeel spreekt een beetje Nederlands, dus je hoeft je middelbareschool-Duits niet af te stoffen.

Vanaf het hotel loop je in nog geen 10 minuten naar de beroemde burcht van Bentheim toe. Maar ook een fietstocht door het omringende Münsterland is zeer de moeite waard, net als het Gildehauser en het Bentheimerwald, waar het beroemde Bentheimer goud vandaan komt. Kortom: rondom Bad Bentheim hoef je je niet te vervelen!

8,0 op Zoover

Vanwege het vriendelijke personeel, het lekkere eten en de schone en nette kamers scoort 3 sterrenhotel ds Hotel en Restaurant Bad Bentheim een 8,0 op Zoover.

Ligging

DS Hotel en Restaurant Bentheim ligt op slechts 10 minuten lopen van de burcht van Bad Bentheim. Dit is de grootste toeristische trekpleister van het stadje en als je hem in het echt ziet, snap je waarom. Maar er is meer te doen in Bad Bentheim. Wat dacht je van leuke winkeltjes, gezellige cafeetjes en ‘konditoreien’ waar je kunt genieten van een kop koffie met heerlijk typisch Duits gebak?

Zoals het voorvoegsel ‘Bad’ al verraadt, is het stadje een kuuroord. Je vindt hier dus talrijke zoutwater- en zwavelbronnen, waarvan wordt gezegd dat ze een helende werking hebben.

Ingang van de burcht van Bad Bentheim in Duitsland

Ook het omliggende Münsterland is prachtig. Stap op je fiets (of huur een fiets) en fiets langs de talloze burchten, kastelen en watertjes.

Rondom Bad Bentheim vind je bovendien unieke natuur. In het zuiden is het Gildehauser Venn, waar je een groot aantal zeldzame vogelsoorten kunt spotten. In het noorden is het Bentheimerwald, waar je onder andere grote rotsen van Bentheimer zandsteen (ook wel Bentheimer goud genoemd) kunt bewonderen.

Dit gele zandsteen is beroemd over de hele wereld. Zo werd het materiaal gebruikt bij de bouw van het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Maar ook voor de sokkel van het Vrijheidsbeeld in New York is zandsteen gebruikt. In het Sandsteinmuseum leer je alles over de geschiedenis van het Bentheimer goud.

Ook leuk is een uitstapje naar het mooie Nordhorn, met een overdekt winkelcentrum waar je ook bij regen lekker kunt gaan shoppen. Vanwege de rivier de Vecht die rond en door de binnenstad slingert, wordt Nordhorn weleens vergeleken met Venetië. Of je die vergelijking terecht vindt, zul je zelf moeten beoordelen, maar het is in ieder geval de moeite waard om de stad vanaf het water te bewonderen.

Verzorging

Je verblijft bij het hotel op basis van logies en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Restaurant van dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim in Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Eten en drinken

In het hotel is een restaurant waar je kunt genieten van regionale én internationale specialiteiten, die voornamelijk met verse ingrediënten bereid zijn. Zelfs de noodles! Heb je een lactose- of glutenintolerantie of ben je allergisch voor andere ingrediënten? Als je dit 24 uur voor aankomst aan het hotel doorgeeft, krijg je (zonder extra kosten) een alternatief voorgeschoteld.

Faciliteiten

Oplaadpunt voor elektrische auto van dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim in Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Op de eerste verdieping van het hotel vind je een groot zonneterras met loungemeubelen. Daarnaast zijn er een bar, een bistro, gratis parkeergelegenheid voor je auto, een garage waar je je motor kunt parkeren, een overdekte fietsenstalling en gratis internet.

Als je een elektrische auto hebt, kun je deze ten minste eenmaal gratis opladen, afhankelijk van je verblijfsduur. Heb je zin om te fietsen, maar heb je je fiets niet meegenomen? Dan kun je een fiets huren bij het hotel.

Hotelkamer

Hotelkamer van dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim in Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

In je hotelkamer vind je een satelliettelevisie met verschillende Nederlandse zenders, een bureau, gratis draadloos internet en een eigen badkamer met föhn, toilet en douche. Het is hier mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

dS Hotel en Restaurant Bad Bentheim

8,0