Center Parcs Park Pütnitz aanbieding

Pütnitz - Mecklenburg-Voor-Pommeren - Duitsland

Center Parcs breidt verder uit in Duitsland door een nieuw vakantiepark te bouwen in de regio Mecklenburg-Voor-Pommeren! Het Center Parcs Park Pütnitz, dat in 2024 opengaat, ligt aan een van de mooiste kusten in Duitsland en vlak naast Hamburg. In 2020 is een gebied van 120 hectare gereserveerd voor bouwwerkzaamheden die tussen drie en zes jaar moeten duren. Deze spannende aanwinst moet de gasten meer mogelijkheden geven bij het zoeken naar hun vakantie bij Center Parcs.

Center Parcs Park Pütnitz

Center Parcs Park Pütnitz wordt een stralend nieuw juweel in de kroon van vakantieparken. De 600 woningen voldoen aan alle normen voor modern wonen, met energiebesparende gebouwen die duurzaamheid in hun ontwerp zelf verwerken. Center Parcs is weer een stap dichter bij zijn doel: “gelukkige momenten creëren” door je vakantie onvergetelijk te maken!

Volop vermaak voor jong en oud

Center Parcs Aqua Mundo

In het Center Parcs Pütnitz vakantiepark is er volop waterpret in de Aqua Mundo, een prachtige overdekte Market Dome waar binnen het hele jaar door van alles te doen is. De Action Factory biedt spannend vermaak voor kinderen, waaronder bowlen en klimmen!

Center Parcs is altijd goed in het bieden van eindeloze mogelijkheden voor zowel waterspelen als andere activiteiten zoals restaurants of cafés. Bovendien bouwen ze deze keer een overdekte marktkoepel vol winkels en attracties zoals een klimruimte waar kinderen zich eindeloos kunnen uitleven op toestellen zonder zich te vervelen.

Wat het nog beter maakt is hun gloednieuwe actiefabriek die niet alleen opwindend amusement zoals bowlen bevat maar ook meer actieve spelletjes zodat het hele gezin iets heeft om zich te vermaken. Er is een Cycle Center, een midgetgolfbaan, speeltuinen in het hele park en ook verschillende sportvelden. Met zo veel activiteiten zul je je nooit vervelen!