Voor 50 euro 8 dagen kamperen aan het strand in Bella Italia aanbieding

Martinsicuro - Abruzzen - Italië

Strandspullen op het strand

Ben jij helemaal dol op kamperen? Dan heb ik een topaanbieding voor je gevonden in Bella Italia: voor maar 50 euro per persoon ga jij 8 dagen kamperen op een prachtige camping aan het strand.

Je komt op 27 augustus aan op camping Village Riva Nuova in het plaatsje Martinsicuro. Hier huur je voor maar 50 euro per persoon (op basis van twee personen, meer personen is ook mogelijk) een ruime staanplaats van 90 vierkante meter. Je mag hier staan met een tentje, caravan, vouwwagen of camper. Je campingplaats beschikt over elektriciteit en heeft een wateraansluiting.

Over Camping Village Riva Nuova

Op de camping vind je een giga zwembad van maar liefst 1800 vierkante meter met glijbaan. Als je met de kinderen gaat hebben zij het ook helemaal naar hun zin: er is een Nederlandstalige animatieclub!

Aan het fijne zandstrand kun je genieten van de azuurblauwe zee en het warme, mediterrane klimaat.

Heb je een avondje geen zin om te koken? Op de camping vindt je een restaurant, pizzeria, bar en heb je de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Keuze genoeg dus!

Op camping Village Riva Nuova zit je slechts 400 meter van het centrum van Martinsicuro af met leuke winkeltjes en restaurantjes. Op tien kilometer afstand ligt het stadje San Benedetto del Tronto met een leuk historisch centrum. Aan de haven vind je hier de vismarkt, de grootste van Italië. Kijk naar de vissers die hun buit binnen brengen en de markthandelaren die hun waren aanprijzen! Je kunt hier genieten van heerlijke verse vis. Mmmmm lekker 😀