Camping Etruria in Toscane, Italië aanbieding

Marina di Castagneto - Toscane - Italië

Camping Etruria  in Marina di Castagneto Carducci, Italië

Even 15 dagen lekker op vakantie voor een wel heel lage prijs? Boek dan voor slechts 240 euro een luxe bungalowtent op 3 sterren Camping Etruria in Italië! De camping ligt direct aan het strand en in een groene omgeving. Hier ben je een met de natuur terwijl je geniet van de zee, de prachtige omgeving en alles wat de Italiaanse regio Toscane te bieden heeft!

7,8 op Zoover

Je verblijft op 3 sterren camping Etruria in Marina di Castagneto. Deze camping aan de kust in Italië wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8.

Ligging

Strand van Camping Etruria in Marina di Castagneto Carducci, Italië

Camping Etruria heeft een schitterende ligging in een groot pijnbomenbos. De camping ligt direct aan zee. Vanaf het strand heb je uitzicht op het eiland Elba. Elba was het eiland waar Napoleon een tijd in ballingschap doorbracht. Op het staan de ligbedden en parasols al voor je klaar.

De camping ligt op ongeveer 500 meter van Marina di Castagneto Carducci. Hier vind je ook pretpark CavallinoMatto met diverse achtbanen en leuke attracties voor gezinnen.

 Zwembad

Zwembad van Camping Etruria in Marina di Castagneto Carducci, Italië

In de zomer van 2018 wordt er een groot zwembad geopend op de camping. Het zwembad heeft ook een glijbaan.

Voor de kinderen

Miniclub van Camping Etruria in Marina di Castagneto Carducci, Italië

Voor de kids is er een speeltuin en van 2 juni tot en met 1 september is er een enthousiast animatieteam op de camping aanwezig dat een gevarieerd activiteitenprogramma heeft voor de kinderen.

Eten en drinken

Pizza

De camping beschikt over een bar, restaurant, pizzeria en een centrale BBQ plaats. Voor boodschappen kun je terecht in de minimarkt.

Bungalowtent

Bungalowtent van Camping Etruria in Marina di Castagneto Carducci, Italië

Je overnacht in een nette bungalowtent met ruimte voor maximaal 6 personen. De tent beschikt over onder andere een wooncabine met kachel, volledig ingerichte kitchenette en slaapcabines met bedden. Buiten staat er tuinmeubilair.