15 dagen naar Bungalows Acapulco op Gran Canaria aanbieding

San Agustín - Gran Canaria - Spanje

Bungalows Acapulco in San Augustin, Gran Canaria

De prijzen voor vakanties naar Spanje, en dan vooral de Canarische Eilanden, rijzen de pan uit! Gelukkig vinden we af en toe nog een geweldige aanbieding, zoals deze! Ga 15 dagen voor slechts €462 naar Bungalows Acapulco op Gran Canaria. Boek snel want op is op!

Bungalows Acapulco: 8,5 op Zoover

Je verblijft in Bungalows Acapulco in badplaats San Agustin op het Spaanse eiland Gran Canaria. Dit resort wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,5.

Ligging van Bungalows Acapulco

Strand van Playa de Amadores op Gran Canaria, Spanje

Bungalows Acapulco heeft een ideale ligging op slechts 200 meter van het zandstrand. Het gezellige centrum van Playa del Ingles vind je op ongeveer 5 kilometer.

Vissersbootjes in Puerto de Mogan, Gran Canaria

Aqualand, een geweldig waterpark op Gran Canaria, vind je op ongeveer 10 kilometer. Palmitos Park ligt daar vlakbij. Palmitos Park is een dierentuin met bijzondere diersoorten en schitterende shows met bijvoorbeeld roofvogels. Leuk voor de kinderen!

In de directe omgeving van het hotel vind je diverse winkels, restaurants, terrasjes en supermarkten.

Zwembad

Bungalows Acapulco in San Augustin, Gran Canaria

Het resort beschikt over een zwembad. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd met ligbedden.

Verzorging

Je verblijft in een bungalow waar je zelf kunt koken. Tegen een toeslag kun je ontbijt of halfpension (ontbijt en diner) bijboeken.

Bungalow

Balkon van Bungalows Acapulco in San Augustin, Gran Canaria

Je verblijft in een nette en verzorgd ingerichte bungalow. Deze beschikt over een woonkamer, badkamer en een volledig ingerichte kitchenette.