Buitencentrum Hessenheem aanbieding

Markelo - Overijssel - Nederland

Rondom vakantiepark Buitencentrum Hessenheem in het Overijsselse Markelo is altijd wel wat te beleven, of je nu in de lente, zomer, herfst of winter naar het park komt. Liefhebber van fietsen of wandelen? Neem je fiets of wandelschoenen mee want je kunt je hart ophalen in de prachtige omgeving! 

Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem: 8 op Zoover

Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem krijgt een mooie 8 op Zoover, vanwege de ligging, de prijs-kwaliteitsverhouding en de service.

Ligging en bezienswaardigheden

Rivier in de zomer in Twente, Overijssel

Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem ligt aan de rand van Markelo in Twente. Het afwisselende landschap leent zich er uitstekend voor om met de fiets of wandelend verkend te worden. Ga bijvoorbeeld naar natuurreservaat De Borkeld, waar 13.000 jaar geleden al jagers en verzamelaars actief waren. Je vindt er tientallen grafheuvels van voor onze jaartelling. Ook tref je hier het grootste jeneverbesstruweel van Nederland aan.

Benieuwd hoe mensen vroeger leefden in Markelo? Dan mag je museum Eungs Schöppe in het centrum van Markelo niet missen. Hier vind je een van de grootste klederdrachtcollecties uit de periode 1820 – 1940 van Oost-Nederland en een prachtig ingerichte oude boerenkeuken.

Maar ook de Hanzesteden Deventer en Zutphen liggen in de buurt. Een dagtrip naar beide steden met hun historische stadscentrum is zeker de moeite waard.

Zwembad en wellness

Zwembad van Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem

Het vakantiepark beschikt over een buitenzwembad, waar je in het seizoen een verfrissende duik kunt nemen. Verder is er aan de overkant van het park een groot gemeentelijk zwembad (overdekt en openlucht) dat het hele jaar door geopend is.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, maar ook een kinderbad, dat onderdeel is van het grotere buitenzwembad.

Speeltuin van Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem

Eten en drinken

Bij het gemoedelijke Bistro de Loep kun je in een intieme setting heerlijk dineren. Er is een uitgebreide menukaart, waarbij steeds rekening wordt gehouden met de seizoenen. In juli en augustus is Buuf & Buur dagelijks geopend.

Hier kun je terecht voor een eenvoudige lunch, heerlijke koffie, verschillende plates en een koel drankje of ijsje. Het is ook mogelijk om hier broodjes of een compleet ontbijt te bestellen en er worden barbecuepakketten verkocht.

Faciliteiten

Draadloos internet zit bij de prijs in, net als een parkeerplaats voor je auto. Zin om een balletje te slaan? Dat kan aan de overkant van het terrein op de graveltennisbaan. Je kunt hier ook binnen tennissen. Wil je graag fietsen in de prachtige omgeving, maar heb je je fiets niet meegenomen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren.

Accommodatie

Luxe lodge van Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem

Je kunt bij vakantiepark Buitencentrum Hessenheem verblijven in een luxe lodge of een bosvilla. De lodge, voor maximaal 2 personen, is voorzien van een keuken met alle moderne gemakken, een douche, een apart toilet en een infrarood sauna. In de slaapkamer vind je een tweepersoonsbed. Hier mag je een huisdier meenemen.

Bosvilla Koekoek is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over een keuken die voorzien is van alle moderne gemakken. Verder is er een badkamer met een ligbad en douche, en zijn er een wasmachine en een droger. Hier mag je geen huisdier meenemen.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Vakantiepark Buitencentrum Hessenheem

8,0