Topaanbieding: voor €99 8 dagen naar Bulgarije! aanbieding

Nessebar - Zwarte Zee - Bulgarije

Bingo 3 sterren Appartementen in Nessebar, Bulgarije

Wat een superaanbieding! Wil jij voor slechts €99 op vakantie? Boek dan gauw deze reis naar Bulgarije! Je verblijft 8 dagen in een 3 sterren appartement en natuurlijk is je vlucht ook inbegrepen!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Burgas en v.v.
  • Verblijf in een 3 sterren appartementencomplex
  • Goede vluchttijden
  • Transfers

 

Bingo reis

Vliegtuig van Corendon op Schiphol, Amsterdam

Deze aanbieding van slechts €99 betreft een bingo reis. Je krijgt pas op het vliegveld te horen in welke accommodatie je verblijft. Vaak zijn hotels en appartementen niet volgeboekt en willen ze wel van de laatste kamers af. Ze willen niet groot met extreem lage prijzen stunten omdat ze bang zijn dat dit hun goede naam aantast en natuurlijk willen ze gasten die al hebben geboekt voor een veel hoger bedrag niet confronteren met hele lage prijzen. Jij hoort op het vliegveld ter plaatse pas in welk appartement je verblijft. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde appartement verblijft als je buurman, maar dan honderden euro’s goedkoper!

Ligging

Gouden Strand in Bulgarije

Je verblijft in een van de Bulgaarse badplaatsen langs de Zwarte Zee. Dit kan bijvoorbeeld Nessebar, Sozopol, Sunny Beach of een van de andere prachtige Bulgaarse badplaatsen zijn.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies. Maaltijden zijn niet inbegrepen. Vaak is het mogelijk om ter plaatse ontbijt of halfpension bij te boeken. Je kunt zelf koken in je appartement of je kunt uit eten gaan bij een van de uitstekende plaatselijk restaurants.

 

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Bingo 3 sterren Appartementen