Verblijf in het wereldberoemde Atlantis The Palm in Dubai aanbieding

Dubai - Verenigde Arabische Emiraten

Glijbanen in Atlantis The Palm in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Atlantis The Palm is een wereldberoemd resort op het kunstmatig aangelegd eiland The Palm in Dubai. Geniet van ultieme luxe in een van de grootste waterresorts ter wereld!

Je betaalt nu 1091 euro voor een verblijf inclusief vlucht, verblijf, ontbijt en transfers. Dat is een superaanbieding, want normaal is een verblijf in dit luxeuze hotel veel duurder!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Dubai
  • Verblijf in 5* Atlantis The Palm
  • Onbeperkt toegang tot het waterpark
  • Ontbijt
  • Transfers
  • 9,0 op Zoover

Atlantis The Palm: 9,0 op Zoover

Atlantis The Palm is een van de beste en meest luxe resorts van Dubai en dat betaalt zich uit: het resort krijgt maar liefst een 9,0 op Zoover!

Ligging van Atlantis The Palm

Atlantis The Palm in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het hotel heeft een spectaculaire ligging aan een 1,6 kilometer lang zandstrand op het kunstmatig aangelegd eiland The Palm.

Het centrum van Dubai ligt op ongeveer 20 kilometer van het hotel. Hier vind je vele gigantische winkelcentra en unieke gebouwen. Bezoek bijvoorbeeld het hoogste gebouw van de wereld: de Burj Khalifa.

Waterpark

Glijbaan van Leap of Faith in Atlantis The Palm in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Het hotel heeft een prachtig waterpark met spectaculaire glijbanen. Leef je uit in dit meest geliefde waterpark van het Midden-Oosten!

Het heeft onder anderen een ruim 2 kilometer lange kunstmatige rivier waarin je lekker kunt dobberen, wildwaterbanen, een super steile glijbaan, een zeeslagbad en een aquarium met meer dan 65.000 vissen en zeedieren.

Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot het waterpark.

Zwembad van Atlantis The Palm in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Restaurants en bars

Aan mogelijkheden om lekker te eten en te drinken is geen gebrek in Atlantis The Palm. Er zijn maar liefst 20 restaurants en bars dus je hebt keuze genoeg.

Hotelkamer

Hotelkamer van Atlantis The Palm in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Natuurlijk heb je ook een ultraluxe hotelkamer in Atlantis The Palm! Je kamer is ruim en heeft een oppervlakte van circa 47 vierkante meter. De hotelkamer beschikt over onder andere airco, een kluisje, televisie, wifi, telefoon, minibar en koffie- en theezetfaciliteiten.

De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en een föhn.

Iedere kamer heeft een mooi balkon. Tegen een toeslag kun je een Ocean Deluxe kamer boeken met uitzicht op zee.