Appartementen Royal

Appartementen Royal in Salou, Spanje

Geniet van een heerlijke vakantie in de gezellige Spaanse badplaats Salou voor een bodemprijs! Voor slechts €188 verblijf jij in 2 sterren Appartementen Royal.

Appartementen Royal: 7,5 op Zoover

Je verblijft in 2 sterren appartementen Royal in de gezellige badplaats Salou, Spanje. Dit appartementencomplex wordt op Zoover beoordeeld met een 7,5.

Ligging

Strand van Cambrils bij Salou in Spanje

Appartementen Royal vind je in Salou, aan de Spaanse Costa Dorada. Het gezellige centrum van Salou vind je op ongeveer 200 meter en het strand en de boulevard vind je op ongeveer 400 meter. Onder de appartementen vind je een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

PortAventura in Salou, Spanje

In Salou kun je heerlijk uit eten, uitstekend winkelen, mensen kijken op een terrasje of genieten van zon, zee en strand. Daarnaast vind je in Salou PortAventura, het grootste pretpark van Spanje. PortAventura bestaat uit 3 parken: een attractiepark, het Ferrari Park (met een spectaculaire achtbaan) en een waterpark. Een bezoekje aan PortAventura is een echte aanrader!

Kathedraal van Tarragona in Spanje

Op korte afstand van Salou vind je Tarragona, een eeuwenoude stad waarvan het centrum op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Zwembad

Zwembad van appartementen Royal in Salou, Spanje

Het appartementencomplex beschikt over een zwembad dat geopend is in de zomermaanden. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd met ligbedden.

Appartement

Appartement van appartementen Royal in Salou, Spanje

Je verblijft in een ruim 2-kamer of 2-kamerappartement. Het appartement is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over onder andere televisie, zithoek, volledig uitgeruste keuken, slaapkamer en een balkon met een zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche en een toilet