Appartementen in Marmaris voor maar 169 euro aanbieding

Marmaris - Lycische Kust - Turkije

De baai van Marmaris in Turkije

Sommige mensen zijn een beetje huiverig om naar Turkije te gaan na de aanslagen van vorige week in Istanbul. Zolang je niet naar de grens met Syrië gaat of naar de grote steden (Istanbul en Ankara) kun je prima op vakantie. Ik ben vorige week zelf in Antalya geweest en ik heb me geen moment onveilig gevoeld!

Omdat helaas weinig mensen nu naar Turkije willen zijn de prijzen ontzettend laag. Zo kun je voor maar 169 euro een week genieten in de Turkse zon! Je verblijft in een 3 sterren appartementencomplex op basis van logies. Ideaal als je goed en goedkoop op vakantie wilt.

In welk appartementencomplex je verblijft is nog even een verrassing. Je krijgt pas op de luchthaven te horen waar je verblijft. Dit is altijd één van de appartementencomplexen die de reisorganisatie sowieso al op haar website aanbied, maar het gaat dan om de kamers die de organisatie heeft ingekocht, maar niet heeft verkocht. Zo heb jij een topvakantie voor de allerlaagste prijs.

8 dagen

In dit voorbeeld vertrek je maandag 4 juli voor een periode van 8 dagen, maar andere data of een langere reisduur is natuurlijk ook mogelijk. Je vertrekt op 4 juli om 06.00 uur vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Dalaman. Daar krijg je te horen in welk appartementencomplex je bent ingedeeld en wordt er een transfer verzorgd.

Je verblijft hier 8 dagen en kunt genieten van zon, zee en strand! Omdat je ’s ochtends al op de plaats van bestemming aankomt, heb je nog de hele dag om de omgeving te verkennen.

Op maandag 11 juli vlieg je weer terug om 11.35 uur. Je hebt dus rustig de tijd om te ontbijten voordat je aan de terugweg begint. ’s Middags om 16.05 uur kom je weer aan in Amsterdam. Natuurlijk met een lekker bruin kleurtje en met een heerlijke vakantie achter de rug!