Prachtige vakantie op La Gomera in Appartement Charco del Conde aanbieding

Valle Gran Rey - La Gomera - Spanje

La Gomera is het mooiste Canarische Eiland. Het eiland is prachtig groen en heeft mooie bergen en bossen die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan. Een last minute naar dit eiland kost je nu slechts 533 euro voor 8 dagen.

Je verblijft in het appartementencomplex Charco del Conde in Valle Gran Rey. Valle Gran Rey is een prachtige plaats aan zee die wordt bereikt over een weg met talloze haarspeldbochten. Als je de laatste tunnel uitrijdt word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over de vallei waarin Valle Gran Rey ligt. In de haven liggen traditionele vissersboten waarmee de vissers elke ochtend vroeg uitvaren.

Appartement Charco del Conde: 7,1 op Zoover

Gasten waarderen Appartement Charco del Conde op Zoover met een 7,1. Ze waarderen vooral de ligging, hygiëne en prijs/kwaliteit verhouding.

Ligging

Vissersboten in de haven van Valle Gran Rey op La Gomera, Canarische Eilanden

Het appartementencomplex is gescheiden van het strand door een weg. De appartementen zijn netjes en goed verzorgd. Ze zijn voorzien van een keuken met een uitgebreide inventaris.

Het centrum van Valle Gran Rey ligt op 300 meter van het complex. Daar vind je ook een supermarkt en een paar gezellige winkeltjes. Restaurants en bars vind je vlakbij het hotel.

De haven met de vissersboten ligt op ongeveer 300 meter afstand van je appartement. Daar kun je een boottocht boeken om op een authentieke vissersboot een tour te maken. Deze boottocht duurt ongeveer 4 uur en je hebt een grote kans om dolfijnen en walvissen te spotten.

Springende dolfijnen uit zee

Daarnaast zie je de prachtige kust en de oude, vergane fabrieken uit begin vorige eeuw die belangrijk waren voor de visindustrie. Tegenwoordig zijn deze fabrieken vervallen en worden ze bewoond door hippies. Er is geen elektriciteit en geen stromend water en de dichtstbijzijnde weg is kilometers lopen.

Faciliteiten

Appartementencomplex Charco del Conde beschikt over een zwembad en over een apart kinderzwembad. Het complex heeft een bar en een minimarkt waar je boodschappen kunt halen.

Zwembad van Appartement Charco del Conde

La Gomera: paradijs op aarde

La Gomera is wat mij betreft het paradijs op aarde. En dat op slechts een paar uur vliegen vanaf Nederland! Het eiland is bekend om de terrassen die je overal ziet. Het eiland is erg bergachtig en dat maakte het ongeschikt voor landbouw.

Terrassen op het eiland La Gomera, Canarische Eilanden

Omdat het eiland grotendeels zelfvoorzienend was maakten de bewoners van de bergen terrassen waar ze hun gewassen konden verbouwen. Hier kwamen en komen geen machines aan te pas: alles wordt met de hand verbouwd. Tractors en moderne machines kunnen niet op de steile terrassen komen.

Op La Gomera is nog geen massatoerisme zoals op de andere Canarische eilanden. Het eiland wordt vooral bezocht door wandelaars, hippies en mensen die op zoek zijn naar rust. Je kunt natuurlijk ontspannen aan het strand maar je kunt ook een wandeling maken over een van de vele wandelpaden die La Gomera rijk is. De prachtige laurierbossen staan op de werelderfgoedlijst van Unesco.

Laurierbossen op La Gomera, Canarische Eilanden
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Appartement Charco del Conde

7,1