All Inclusive naar Macedonië voor 359 euro

Makpetrol Hotel in Ohrid, Macedonië

Voor slechts 359 euro verblijf jij 8 dagen aan het mooie meer van Ohrid in Macedonië. Je verblijft in het 4 sterren Makpetrol Hotel op basis van All Inclusive. Je kunt dus de hele dag zoveel eten en drinken als je maar wilt.

Het Makpetrol Hotel is een kleinschalig hotel: het telt slecht 49 kamers. Het ligt in een prachtige, groene omgeving en biedt een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid. Via de tuin van het hotel loop je naar het strand.

Zwembad

In de mooie tuin van hotel ligt een groot zwembad en een apart kinderzwembad. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd met ligbedjes en parasols. Ook op het strand staan de ligbedjes op je te wachten. Er is een pier in het meer gebouwd waar je ook lekker kunt ontspannen.

Verzorging

Je verblijft op basis van All Inclusive. Elke dag staat er een ontbijt, lunch en diner voor je klaar. Allemaal in buffetvorm, zodat je kunt opscheppen wat je lekker vindt. Tussendoor kun je genieten van heerlijke snacks.

De hele dag kun je zoveel drinken als je wilt.

Hotelkamer

De comfortabel ingerichte hotelkamers zijn voorzien van airco, telefoon, televisie en een minibar. De badkamer is uitgerust met een douche en een toilet. Op het balkon met zitje heb je een schitterend uitzicht.