All Inclusive cruise Canarische Eilanden en Madeira €499

Huisjes in Santa Cruz de la Palma, Canarische Eilanden

De perfecte manier om de zonnige Canarische Eilanden en het prachtige bloemeneiland Madeira te verkennen is natuurlijk over de zee. Boek deze luxe All Inclusive Cruise en geniet 8 dagen inclusief vlucht voor slechts €499.

Je vliegt eerst vanaf Amsterdam Schiphol, waarna je cruise begint vanuit Las Palmas.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Las Palmas en v.v.
  • Verblijf in een 2-persoonsbinnenhut
  • Semi All Inclusive

Cruiseschip AIDAsol 4*

Cruiseschip AIDAsol

Je verblijft op het prachtige 4 sterren AIDAsol cruiseschip. Dit schip werd in 2011 door de Duitse rederij AIDA in de vaart genomen.

De boot is heerlijk zonnige ingericht met lichte ruimtes en mediterrane kleuren. Relax op het heerlijke zonnedek en neem een duik in het zwembad.

In de fitnessruimte en op het joggingparcours kun je heerlijk sporten en je kunt deelnemen aan tal van sportieve activiteiten zoals volleybal of basketbal.

Binnenhut van Cruiseschip AIDAsol

Geniet in een van de restaurants van een heerlijk diner of ga ontspannen in het uitgebreide spacenter. Er valt genoeg te beleven!

Ook ’s avonds is er van alles te doen: verdien je reis terug in het casino, bekijk een van de wervelende shows, drink een drankje in een van de gezellige bars of ga dansen in de discotheek. In de vinotheek maak je kennis met de heerlijkste wijnen.

Cruiseprogramma

Botanische tuin op Madeira, Canarische Eilanden

Tijdens je reis doe je verschillende Canarische Eilanden aan en vaar je naar Madeira, dat ook wel het bloemeneiland wordt genoemd.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Cruise Canarische Eilanden en Madeira