All Inclusive 4 sterren aan de Turkse Riviera voor maar 329 euro aanbieding

Turkse Rivièra - Turkije

Uitzicht over de zee in Bodrum, Turkije

Wil jij graag nog een last-minute All Inclusive vakantie? Dat kan nu heel voordelig. Voor maar 329 euro verblijf jij 8 dagen aan de Turkse Riviera. Daar is het de komende week 34 graden, een ideale plek om je vakantie door te brengen zou ik zeggen!

Deze reis is een echte verrassingsreis: pas op de luchthaven van Antalya krijg je te horen in welk 4 sterren All Inclusive resort je verblijft en in welke plaats. Leuk toch om verrast te worden?

Je vliegt op maandag 4 juli van Groningen Airport Eelde naar de luchthaven van Antalya om 09.15 uur. Je komt om 15.30 uur aan in Turkije, waar het een uurtje later is dan bij ons in Nederland.

Op de luchthaven krijg je te horen in welk hotel je bent ingedeeld en wordt er een transfer voor je geregeld. Aan het einde van de middag ben je in je hotel en kan de pret beginnen!

Je kunt kiezen voor een verblijf van 8 dagen, maar natuurlijk kun je ook langer. Of je nou 11 dagen of 15 dagen vakantie wilt vieren, de keuze is aan jou! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: als je 15 dagen op reis gaat betaal je slechts 539 euro. Dat is slechts 35 euro per dag, inclusief eten, drinken, vluchten en verblijf! Het kan bijna niet uit om thuis te blijven 😉

Manavgat

Je verblijft in één van de plaatsen aan de Turkse Riviera. Dat kan bijvoorbeeld Antalya, Kemer, Side of Alanya zijn. Allemaal gezellige badplaatsen aan de Turkse zuidkust. Een heerlijke plek om vakantie te vieren en ook als je er een dagje op uit wilt is er genoeg te zien en te doen.

Een echte aanrader is bijvoorbeeld de markt in Manavgat op maandag. Daar zie je hoe ’s ochtends de vrouwen de boodschappen halen. Er is keuze uit talloze soorten groenten en fruit. Probeer zeker eens de verse vijgen. Die vond ik zo lekker! Toen ik er later eentje in de Nederlandse supermarkt kocht, vond ik hem maar meelderig smaken en lang niet zo lekker als op de markt van Manavgat.

In Manavgat loopt een rivier en op die rivier kun je een boottocht maken. Je vaart de rivier af richting de zee waar je nog even lekker kunt zwemmen. Ook zijn er in Manavgat een paar mooie watervallen.