Roompot La Grand’Terre aanbieding

Ruoms - Auvergne - Frankrijk

Zoek je een camping met een fijn zwembad en een leuke omgeving? Om fijn vakantie te vieren en er op uit te gaan? Dan zit je bij Camping La Grand’Terre goed. Verblijf in een fijne, luxe stacaravan met alles wat je maar wensen wilt. En waar je meteen vanuit je heerlijke bed in het mooie zwembad kan plonzen. Maar je onderdompelen kan ook in de rivier de Ardèche die aan de camping ligt.

Of de dag sportief beginnen met een suptocht. Om daarna te relaxen op het privéstrand. De kleintjes kunnen hun hart ophalen in de mooie speeltuin of in de miniclub. Intussen kun jij dan werken aan je conditie. Sportmogelijkheden genoeg. Maar relaxen mag natuurlijk ook. En heb je geen zin om te koken? Ga dan lekker een pizza eten in het restaurant. 

Kilometers genieten

De Ardèche, waar de camping ligt, is een mooie streek met vele mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld eens een fiets om de omgeving te verkennen. Scoor een kopje koffie in het gezellige Ruoms, wat op 3 kilometer afstand ligt. Liefhebber van grotten? Dan kom je aan je trekken in de grotten van de Cocalière, beroemd in Frankrijk.

Liever iets sportiefs? Ga dan kanoën over de rivier de Ardèche. Een hele belevenis als je dan onder de Pont d’Arc vaart. Of ga wandelen in de overweldigende kloof Gorges de l’Ardèche. En geniet van de mooie doorkijkjes. Een exotische ervaring doe je op bij de krodillenboerderij La Ferme aux Crocodiles. Om nooit te vergeten!