9 dagen zomers Gambia voor 299 euro

Zwembad van Bamboo Hotel in Kololi, Gambia

In Gambia is het de komende week elke dag 36 graden! De ideale plek om het donkere en vooral natte Nederland te ontvluchten.

Voor slechts 299 euro geniet je 9 dagen van zon, zee en strand.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Banjul en v.v.
  • Verblijf in 3 sterren hotel Bamboo
  • Ontbijt
  • Wifi

7,8 op Zoover

Je verblijft in het mooie Bamboo hotel in Kololi. Dit 3 sterren hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8.

Hotelkamer van Bamboo Hotel in Kololi, Gambia

Ligging

Het hotel is heerlijk rustig gelegen op ongeveer 200 meter van het strand en op ongeveer 1 kilometer van het gezellige centrum van Kololi.

Op circa 500 meter afstand zijn verschillende winkeltjes gevestigd.

In Gambia zijn de taxi’s spotgoedkoop en met een taxi ben je zó in het centrum van Kololi of in hoofdstad Banjul.

Zwembad

Er is een heerlijk buitenbad waarin je prima kunt afkoelen. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd waar je kunt relaxen op de ligbedden en onder de parasols.

Voor de kinderen is er een kinderbad.

Wellness

Wellness in Bamboo Hotel in Kololi, Gambia

Wil je er weer stralend uitzien? Laat je dan verwennen in de schoonheidssalon! Hier kun je ook een lekkere massage boeken.

Restaurants en bars

Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, waar je kunt genieten van lokale en internationale specialiteiten. Daarnaast is er een ontbijtrestaurant waar elke ochtend het ontbijt wordt geserveerd. Het ontbijt is een buffet dus je kunt zoveel opscheppen als je maar wilt.

Koude drankjes haal je bij de poolbar.

Gambia

Gambia is een klein land aan de westkust van Afrika. Het wordt door tweeën gedeeld door de rivier de Gambia. Aan beide kanten van de rivier is een strook land waar de lokale bevolking woont.

Het land heeft een prachtige natuur met veel bos. In de rivier leven onder andere krokodillen en nijlpaarden en op het land leven verschillende soorten apen en de mooiste vogelsoorten.

Aap in een boom in Gambia

Volop zomers

In deze tijd van het jaar is Gambia op zijn mooist: het regenseizoen is voorbij en alles staat in volle bloei. Het land is groen, heerlijk warm en de zon schijnt volop.

Ik raad je absoluut aan om een excursie naar het binnenland te maken. Daar spot je de bijzondere diersoorten in het wild en zie je hoe de mensen leven.