George & Dawn aanbieding

Agios Sostis - Zakynthos - Griekenland

Strand Navagio op Zakynthos, Griekenland

Voor slechts €476 kun je nu 8 dagen genieten van Zakynthos. Deze deal is inclusief een vliegticket voor AMSTERDAM en een aangename accommodatie in 3 sterren George & Dawn.

Ga naar de aanbieding

Wil jij er in juli nog even lekker tussenuit? Weg van het druilerige weer in Nederland? Dan kun je nu voor 299 euro naar het zonnige Griekse eiland Zakynthos! Met een gemiddelde temperatuur van 33 graden is het daar een stuk beter toeven!

Je vertrekt volgende week vrijdag 8 juli vanaf Amsterdam Schiphol naar de luchthaven van Zakynthos. Je vertrekt om 07.00 uur waarna je rond 11 uur in Zakynthos aankomt. In Griekenland is het een uur later dan in Nederland: je vlucht duurt dus maar 3 uur.

Omdat je al aan het einde van de ochtend in Griekenland bent, heb je nog de hele dag om te genieten van zon, zee en strand!

Je vliegt op 15 juli of 22 juli om 11.55 uur weer naar huis. Je kunt ’s ochtends nog rustig ontbijten voor je terugvliegt. Je komt om 14.20 uur aan op Schiphol. Mooie vluchttijden dus!

Je verblijft in het 3 sterren George & Dawn resort. Je verblijft hier in een appartement, op basis van logies. Het appartementencomplex heeft een 8,4 als beoordeling en bevindt zich op loopafstand van zowel het strand als het centrum. Een supermarktje vind je direct bij het complex. Zo hoef je nooit ver te lopen met zware boodschappen.

Over Zakynthos

Zakynthos hoort, samen met bijvoorbeeld Kefalonia en Corfu, tot de Ionische eilanden. Dit is een eilandengroep in het noordwesten van Griekenland. Het eiland heeft een oppervlakte van 406 vierkante kilometer en daarmee is het net iets kleiner dan Texel.

De hoofdstad van Zakynthos is Zakynthos Stad. Een heerlijk stadje om een ochtend (’s middags is het erg heet) doorheen te wandelen. De stad werd in 1953 bijna geheel verwoest door een aardbeving, maar de stad werd weer opgebouwd met de oude bouwplannen als leidraad. Daardoor heeft de stad toch zijn gezellige, Griekse karakter behouden. De stad heeft leuke winkeltjes en een haven waar zowel veerboten als vissers aanleggen.

Met de veerboot is er een verbinding naar het Griekse vaste land, Italië en naar andere Griekse eilanden.

p.p. v.a.
476,-
Ja, ik wil deze deal of bekijk andere opties

George & Dawn

  • 8 dagen
  • Logies
  • Incl. vlucht
  • AMSTERDAM
  • 2 personen
  • Sep 2024

Meer aanbiedingen bij: