3 dagen naar Disneyland Parijs met verblijf + tickets

Parijs (stad) - Parijs - Frankrijk

Vuurwerkshow in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is dé plek waar magie tot leven komt! Ga 3 dagen naar een Disney verblijf en krijg toegang tot beide Disneyparken!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in een van de Disney verblijven
  • 3 dagen entree tot de Disney Parken
  • Ontbijtbuffet

Disney’s Davy Crockett Ranch

Disney's Davy Crockett Ranch

Midden in een bos van 57 ha. liggen de blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch. Deze prachtige schuilplaats is alleen per auto bereikbaar. Het centrum van de Ranch doet denken aan een oud Western-stadje met een Saloon, een Trading Post, The Blue Springs Pool en nog veel meer.

Disney’s Hotel Santa Fe

Disney's Hotel Santa Fe

Disney’s hotel Santa Fe is een kleine dorpje met thema Route 66 en Cars. Het hotel, op ca. 15 min. lopen van de Disney Parken, bestaat uit o.a. verschillende gebouwen waarin de comfortabele kamers zich bevinden. De Kamers zijn helemaal in cars thema ingericht. ’s avonds geniet je van een Tex-Mex maaltijd in het self-service restaurant la Cantina.

Disney’s Newport Bay Club

Disney's Newport Bay Club

Disney’s Newport Bay Club is een prachtig cruisehotel, gelegen aan Lake Disney©, hier vind je de sfeer van een elegante haven. Kom aan boord van de restaurants Cape Cod of de Yacht Club en laveer door de heerlijke menu’s. Dit hotel brengt je terug naar het New England uit vroegere tijden. Disney’s Newport Bay Club ligt op ca. 10 min. loopafstand van de Disney® Parken en is onlangs compleet gerenoveerd en heeft nu 4 sterren.

Disneyland Parijs

Mickey, Goofy en Minnie in Disneyland Parijs, Frankrijk

Bij je arrangement zijn 3 dagen toegang tot beide Disney Parken inbegrepen. Disneyland Parijs bestaat uit het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Disney Illuminations!

Frozen in kerstsfeer in Disneyland Parijs, Frankrijk

Als ultieme afsluiting van een eerste magische dag kun je in het Disneyland Park genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. Disney Illuminations! vertelt een ontroerend, magisch verhaal. Mickey Mouse neemt je mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean.

De adembenemende avondshow bestaat uit laserstralen, fonteinen en vuurwerk! De Disney figuren komen tot leven door projecties op de voorzijde van het Kasteel van Doornroosje én op de twee waterschermen aan beide zijden van het Kasteel. Naast al deze effecten, mag adembenemend vuurwerk niet ontbreken.

Disney’s Magische Vuurwerk Festival

Dagje Disneyland Parijs met OAD

Op de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Het kalme water reflecteert op een prachtige wijze de magie boven het water en de soundtrack zorgt voor een opbouwende spanning naar de grootse finale.

Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.

Wil je naar Disneyland Parijs inclusief entreetickets?

Bekijk de aanbiedingen bij een van deze reisorganisaties:

Bekijk prijs en beschikbaarheid

3 dagen naar Disneyland Parijs met verblijf + tickets