18Arts Hotel in Keulen: een unieke ervaring

Keulen - Noordrijn-Westfalen - Duitsland

18Arts Hotel Keulen, gelegen in de levendige wijk Altstadt-Nord, biedt een unieke verblijfservaring door kunst en comfort te combineren. Elke kamer heeft een eigen thema, ontworpen door verschillende kunstenaars, waardoor het hotel een bijzondere en creatieve sfeer heeft. Het hotel ligt op slechts 600 meter van de Stadtgarten, waardoor het ideaal is voor toeristen en zakenreizigers.

18Arts Hotel reviews

Gasten zijn dol op de unieke themakamers van het hotel en de centrale ligging. De beoordelingen variëren van zeer positief tot gemengd, waarbij sommige gasten de creatieve inrichting en vriendelijke service benadrukken, terwijl anderen opmerken dat de kamers tijdens de zomermaanden warm kunnen zijn en dat de akoestiek van het hotel beter kan. Recensenten wijzen ook op interessante badkamerontwerpen, zoals transparante wanden, die een uniek tintje toevoegen aan de staycation-ervaring.

Locatie Hotel 18Arts in Keulen

Hotel 18Arts is perfect gelegen voor het verkennen van Keulen. Het ligt in de buurt van vele restaurants, bars en bezienswaardigheden, waaronder de Sint-Gereonkerk en het NS-documentatiecentrum. Het ligt ook op korte loopafstand van de Dom van Keulen, de Hohenzollernbrug en het centraal station.

Hotelkamers

Het hotel biedt verschillende kamerontwerpen, waaronder de Deep Sea Room met een clamshell-waterbed en een golvend plafond. De kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals wifi, flatscreen-tv’s en tablets. Hoewel sommige kamers kleiner zijn, zijn ze functioneel ingericht en zorgen ze voor een comfortabel verblijf.

Eten en drinken

Het hotel beschikt over 2 restaurants en serveert een heerlijk ontbijt. Hoewel er geen volledige maaltijdservice beschikbaar is, zijn er in de buurt van het hotel veel eetgelegenheden.

Over het algemeen biedt het 18Arts Hotel een unieke en artistieke ervaring in het hart van Keulen, ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar iets anders dan een standaard hotelverblijf.