15 dagen rondreizen op Skopelos en Skiathos, Griekenland voor maar 456 euro aanbieding

Skiathos - Griekenland

Terras met uitzicht op zee in Skopelos, Griekenland

Een heerlijke individuele rondreis over de eilanden Skopelos en Skiathos in Griekenland. Je reist dus niet met een groep in een bus, maar hebt alle vrijheid om zelf je reis in te delen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Skiathos en weer terug.

Je begint de eerste week op het eiland Skopelos. Vanaf Skiathos waar het vliegtuig zal landen neem je de ferry naar Skopelos. Je verblijft hier 7 nachten in een appartement op korte afstand van het strand. Dit charmante eiland is nog niet ontdekt door massa’s toerisme en is nog traditioneel Grieks. In 2007 werd hier de film Mamma Mia! opgenomen. Je hebt een week de tijd om dit prachtige eiland met zijn witte huisjes, hoge rotsen, schattige dorpjes en mooie stranden uitgebreid te verkennen.

Straat met roze bloemen in Skopelos, Griekenland
Zie jij jezelf hier al doorheen wandelen?

Na een week Skopelos neem je de Ferry (inbegrepen in je reis) naar het eiland Skiathos. Ook hier verblijf je weer in een appartement niet ver van zee. Sowieso is de zee hier altijd dichtbij en de zandstranden zijn lang en omringd door prachtige dennenbomen. Je kunt een boottocht maken rondom het eiland. De boot laat je de mooie rustige baaien zien terwijl je door het azuurblauwe water vaart. Vakantiegevoel ten top!

Uitzicht op zee op Skiathos, Griekenland
Ook op Skiathos heb je weer een prachtig uitzicht

Op Skiathos heb je alles: lekkere restaurantjes, een mooie boulevard en gezellige bars maar ook kleine straatjes, oude kerkjes en kloosters. Van alles wat dus! Koukounaris op Skiathos zou het mooiste strand van Griekenland zijn. Ontdek het zelf!

Huurauto

Je hebt de kans op bij aankomst excursies via de reisleiding te boeken, maar je kunt natuurlijk zelf ook een huurauto reserveren. Zo heb je alle vrijheid op beide eilanden en zeker als je veel dingen wilt bezichtigen is dit een aanrader.

Ik boek zelf altijd via Rentalcars. Je kunt altijd naar de klantenservice bellen om te vragen of je de auto mee mag nemen op de boot, of dat je het beste twee auto’s kunt reserveren (éen op Skiathos en één op Skopelos)

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Rondreis Skopelos en Skiathos